一流の日本料理の講師による日本料理講習会を開催します。
この日本料理講習会は海外の外国人日本食料理人の日本料理に関する知識及び調理技能を認定している「海外における日本料理の調理技能認定制度」のブロンズ資格を認定する講習会の一部です。
外国人料理人や日本産食材サポーター店の皆様、ぜひこの機会にご参加をお待ちしております!
The Japanese cooking seminar by leading Japanese cuisine chefs.
This seminar is a part of the Certification of Cooking Skills for Japanese Cuisine in Foreign Countries (Bronze).
If you are belong to food industry such as a non-Japanese nationality chef, a restaurant owner, a Japanese food distributor, and Japanese Food and Ingredient Supporter Stores etc… or curious about authentic Japanese cooking skills, please join the event!
開催日時
Date
2019年10月1日(火曜)
9:30am~11:00am(※開場:9:10am)
October 1st, 2019
9:30am~11:00am ※Open: 9:10am
会場
Venue
参加費
Fee
無料 Free
講師
Lecture
中東 久人
野草一味庵「美山荘」
Hisato Nakahigashi
Owner & Chef of Yasou ichimian “Miyamasou”
デモンストレーションメニュー
Cooking demonstration menu
和牛フィレ 味噌幽庵焼き、山葵風味のマッシュポテト
“Yuan-Yaki” Miso marinated grilled Wagyu beaf accompanied with Wasabi flavored mashed potato
応募フォームに必要事項を入力の上、お申し込みください。
Entry Contact